Jegyvásárlás

Program


ArcMás – Pokorny Lia

ArcMás – Pokorny Lia

Pokorny Lia sokféle terepen otthonosan mozog: számtalan színházi előadásban láthatjuk, szerepelt játék-, és tévéfilmekben, vállalt szereplést tévés showműsorban, imád a konyhában tevékenykedni, melynek egyik bizonyítéka a 2020-ban megjelent receptkönyve.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 30. péntek, 19:00

ArcMás – Pokorny Lia

Pokorny Lia sokféle terepen otthonosan mozog: számtalan színházi előadásban láthatjuk, szerepelt játék-, és tévéfilmekben, vállalt szereplést tévés showműsorban, imád a konyhában tevékenykedni, melynek egyik bizonyítéka a 2020-ban megjelent receptkönyve. Szívügye a fenntarthatóság és a környezetvédelem, ennek kapcsán sok projektben részt vesz, például a 10 millió fa nagykövete. Imád bakancsot húzni és nagyokat túrázni, a barátaival közösen főzőcskézni, ha kell saját kezűleg fest, glettel, felújít. Tele van alkotó, kreatív energiákkal. Sok mindenről fognak beszélgetni Barabás Évivel.

Fotó: Mészáros Annamária

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!