Jegyvásárlás

Program


ArcMás - Vecsei H. Miklós

ArcMás - Vecsei H. Miklós

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 30. péntek, 19:00

ArcMás – Vecsei H. Miklós

Vecsei H. Miklós, becenevén Hasi, Óbudán nőtt fel, a Kolosy tér környéke volt az ő „grundja”. 2015-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen Marton László, Hegedűs D. Géza és Forgács Péter osztályában. Szintén ettől az évtől a Vígszínház tagja, ahol többek között ő alakítja Nemecseket A Pál utcai fiúk című zenés játékban. Állandó alkotótársa ifj. Vidnyánszky Attila rendezőnek. Színészi feladatai mellett írói és dramaturgi munkákat végez, két önálló verseskötete jelent meg, televíziós sorozatokban szerepelt, 2016-ban Junior Prima Díjban részesült. Nevéhez fűződik a POKET projekt, vagyis a zsebkönyv-automaták létrehozása. Van egy Bogyónak keresztelt pulija. Ezekről és sok minden másról beszélget Barabás Évivel.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!