Jegyvásárlás

Program


Az ember, aki feltalálta a Karácsonyt

Az ember, aki feltalálta a Karácsonyt

1843 októberében járunk. Charles Dickens az utolsó három könyvének kudarcától szenved. A szerkesztők elutasították műveit, és nem jósoltak neki nagy jövőt a könyvírás terén. Most már csak abban reménykedhet, hogy megír és önállóan közzétesz egy könyvet, amiből eltarthatja családját és újjáélesztheti karrierjét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 12. csütörtök, 18:00

Dickens ekkor találja ki Ebenezer Scrooge, Tiny Tim és társainak karakterét, akiknek segítségével képes lehet rendbe hozni életét. A film egy varázslatos utazáson keresztül mutatja be Ebenezer Scrooge, és a többi karakter megszületését a Karácsonyi ének c. nagysikerű műben. Mi inspirálta Charles Dickenst a történet kitalálása során és miért éppen egy fösvény férfi köré építette fel? Scrooge ikonikus alakján keresztül másképp látjuk a világot. Először beszűkülve, majd megtalálva az élet szépségeit, rájövünk, hogy vannak fontosabb dolgok a pénznél és sosem késő élni az életet, még akkor sem, ha úgy tűnik mindenki elfordult tőlünk.

Az ember aki feltalálta a Karácsonyt
életrajzi vígjáték, dráma, 110 perc, 2017
Rendező: Bahrat Nalluri
Főszereplő: Dan Stevens, Christopher Plummer

Havi 1 alkalommal jelentkezünk filmvetítéssel, meghívott vendéggel, akivel Petró Karesz körüljárja az aktuális film témáját, érdekességeit, amelynek folyamában a közönség részvételére is feltétlen számítunk!

Vendég: Gerdesits Ferenc színművész (Ebenezer Scrooge)
Házigazda: Petró Karesz (Lakihegy Rádió műsorvezetője)

A program az NKA támogatásával valósul meg!

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!