Jegyvásárlás

Program


Az én Hősöm

Az én Hősöm

Az én hősöm /Le retour du héros/
francia-belga történelmi vígjáték, romantikus film, 90 perc, 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 2. vasárnap, 17:00

Az elbűvölő Neuville kapitány épp házasodni készül, amikor kitör a háború Franciaországban az 1800-as évek elején. Mit tehet ilyenkor egy hős kapitány, bátran elindul a csatatérre, hátrahagyva bájos, ámde rettentően naiv jegyesét, Pauline-t. Pár hónap után a nő belebetegszik, hogy nem érkezik semmi hír a kapitányról, ezért nővére, Elizabeth a kapitány nevében leveleket kezd el írogatni, azt gondolván, hogy a férfi soha nem tér vissza… Ám egyszer csak Neuville felbukkan a városban, akit a lakosok igazi hősként üdvözölnek hála Elizabeth kitalált történeteinek. A nő elhatározza, lebuktatja a kapitányt, ám ő sem hagyja magát, így a nagydumás és a sármőr legjobb trükkjeiket vetik be, miközben egymásra licitálva egyre képtelenebb történetekkel szórakoztatják a város hiszékeny lakóit.

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!