Jegyvásárlás

Program


AZ ÉNEKLŐ SÁRKÁNY - Puppart Puppet LaborARTory

AZ ÉNEKLŐ SÁRKÁNY - Puppart Puppet LaborARTory

Bábos mesejáték Pom D’Api Az éneklő sárkány c. meséje nyomán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 25. kedd, 11:00

Egy napon titokzatos lakó érkezik a francia bérház legfelső emletére egy operaénekes sárkány személyében.  Idővel az új jövevény teljesen felbolydítja a megszokott rendet: a házat zene, később azonban ricsaj, patália és felfordulás járja át. A lakók megpróbálnak szembeszállni a jövevénnyel: őrületes krumplibombákkal* és boros vizicsatával* próbálják őt elnémítani, mígnem egy kislány meglepően egyszerűen vet véget a zenebonának.  De vajon hogyan?

*a gyerekek részvételével (rövid interaktív játék formájában)

Előadja: Alexics Rita
Színpadra alkalmazta: Szívós Károly (Blattner-díjas) és Alexics Rita
A bábokat tervezte és készítette: Orosz Klaudia (Jászai-díjas)

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna. Amit sötétben mondtok, világos nappal hallják majd, és amit a zárt falak közt fülbe súgtok, azt a háztetőkről fogják hirdetni. - Lukács evangéliuma 12:1-3.

Ajánló


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!