Jegyvásárlás

Program


Az Influencer

Az Influencer

Zsofyka, a népszerű fiatal influencer egy tragédia kapcsán ráeszmél, nem élheti tovább azt az életet, amely kényszeres figyelemhajhászatból posztok, videók, sztorik gyártásából, trendek hajkurászásából- és végső soron saját hazugságaiból áll.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 28. péntek, 18:00

Van-e kiút onnan, ahol minden kapcsolatot felülírt a hájp? Milyen élet az, amiben az instagram a valóság? Hihetünk egy kényszeres öncsaló vallomásának? Te lájkot dobsz majd, vagy dühös fejet?

Ajánljuk mindazoknak, akik láttak már legalább egy profilt.

Tizenéveseknek és szüleiknek kiváló beszédtéma!

Az előadás hossza nagyjából 65 perc

Zsofyka: Jenike Sára

Troll: Braun Barna

Rendezte: Kaj Ádám

Írta: Braun Barna

A Babits Mihály Színház előadása.

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!