Jegyvásárlás

Program


Az MVM Zrt. bemutatja: ZENERGIA – A zene mindenkié, Miklósa Erika, Balázs János, Lajkó Félix

Az MVM Zrt. bemutatja: ZENERGIA – A zene mindenkié, Miklósa Erika, Balázs János, Lajkó Félix

ZEnergia – A zene mindenkié
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 21. szombat, 20:30

Fellépők: Miklósa Erika, Balázs János, Lajkó Félix

Az MVM ZEnergián a zenetörténet legismertebb dallamai töltik meg a Budavári Palota Oroszlános udvarát június 21-én, szombaton 20:30 órakor.

A koncerten Balázs János előadásában felcsendülnek a romantikus zongorairodalom legismertebb melódiái, majd Miklósa Erika Balázs Jánossal közösen opera áriákat és dalokat ad elő, Lajkó Félix pedig a tőle jól megszokott improvizációs estből mutat ízelítőt a közönségnek. Az est zárásaként Miklósa Erika, Balázs János és Lajkó Félix közösen adnak elő egy meglepetés zeneművet, melyben a Junior Prima Díj magyar zeneművészet kategória 2017-es díjazottjai is közreműködnek majd.

Az MVM Zrt. a jegyeladásból befolyt összeggel a pécsi Dóri Ház munkáját, Magyarország első gyermekhospice-házát támogatja.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A februári koncert után májusban Brahms újabb két magyar tánca, egy kihívást jelentő versenyműve és mélységeket megjáró szimfóniája kerül a Fesztiválzenekar műsorára.

Ajánló


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!