Jegyvásárlás

Program


Az ördög három aranyhajszála

Az ördög három aranyhajszála

A Királylány és a szegény fafaragó fia, egyszerre születnek meg, és a jóslat úgy szól, hogy 18 évesen egyebe kelnek majd. Ezt, a gonosz király mindenképpen meg akarja akadályozni! Még arra is vetemedik, hogy elküldje a fiút a pokolba, hogy szerezze meg, az ördög három aranyhajszálát! Vajon sikerül neki?!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 28. péntek, 15:00

Az ördög három aranyhajszála - mesejáték egy részben

A Királylány és a szegény fafaragó fia, egyszerre születnek meg, és a jóslat úgy szól, hogy 18 évesen egyebe kelnek majd. Ezt, a gonosz király mindenképpen meg akarja akadályozni! Még arra is vetemedik, hogy elküldje a fiút a pokolba, hogy szerezze meg, az ördög három aranyhajszálát! Vajon sikerül neki?! Erről szól ez az izgalmas és fordulatos mese, melyben találkozhattok még katonákkal, rablóval, a pórul járt révésszel és persze az ördöggel is!

Király......................................... Pintér Gábor / Ott József
Királyné, Ördög öreg anyja....... Schupp Gabriella
Királylány, Rabló anyja............. Házi Anita
Gergely..................................... Kovács Róbert
Fafaragó, Katona, Révész........ Ott József / Kecskeméti Róbert
Kancellár, Halász, Katona......... Korcsmáros András
Varázsló, Rabló, Ördög............. Berecz György

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!