Jegyvásárlás

Program


Az oroszlánkirály meséje-Szombathely

Az oroszlánkirály meséje-Szombathely

AZ OROSZLÁNKIRÁLY MESÉJE
gyermekmusical a Pesti Művész Színház - Fogi Színház előadásában

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 5. vasárnap, 11:00

A történet egy kis oroszlán kölyökkoráról és felnőtté válásáról szól. Egy napon gonosz nagybátyja, Scar egy szurdokba csalja Szimbát és játszópajtását Nilát, mert tudja, hogy arra fog vágtatni egy gnú csorda. Mufasa, fia segítségére siet. Bár Szimbát megmenti, ő maga áldozattá válik. Scar elhiteti a kiskölyökkel, hogy ő a tragédia okozója és azt tanácsolja Neki, hogy fusson el és soha többé ne térjen vissza. Szimba menekülés közben találkozik össze a két hihetetlenül bájos figurával, a varacskos disznóval és barátjával, akikkel együtt nőnek fel. Nila megkeresi Szimbát, megérteti Vele, hogy a trón csakis őt illeti meg, és nem felelős apja haláláért.

Írta: Mujahid Zoltán-Lénárt László

Ajánlatunk


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!