Jegyvásárlás

Program


AZ ŐRŰLT NŐ NAPLÓJA

AZ ŐRŰLT NŐ NAPLÓJA

BEMUTATÓ: 2018. december 20.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 10. csütörtök, 10:30

Mi történik, ha egyszer csak… szakad az a bizonyos cérna… s felfeslik a legrejtettebb kéreg is… s a száj csak mondja… mondja az eddig mélyre zárt titkait. Ott állsz mezítelen lélekkel, pőrén, esendőn, olykor mulattatón… Igen. Viccesen, érzékien, szánalmasan akár. Emberin. Mindezt a világ zene-, és drámairodalma gyöngyszemeiből merítve, Szilágyi Domokos, Tennessee Williams, Eve Ensler, Martin McDonagh, Nagy László, Goethe, Andrew Lloyd Webber baráti támogatásával. Mi kell még, ha velünk a Minden? Mindez egy olyan különleges művésznő előadásában, mint Xantus Barbara.

Szerkesztette és rendezte: SZURDI MIKLÓS

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!