Jegyvásárlás

Program


AZ ŐRÜLT NŐ NAPLÓJA

AZ ŐRÜLT NŐ NAPLÓJA

AZ ŐRÜLT NŐ NAPLÓJA | zenés játék 80 percben
BEMUTATÓ: 2018. december 20.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 17. csütörtök, 11:00


Tervezett szereposztás:

XANTUS BARBARA
KEREKI ANNA
FEHÉRVÁRI PÉTER

Szerkesztette és rendezte:
SZURDI MIKLÓS
Magyar Érdemrend tisztikeresztje

Mi történik, ha egyszer csak… szakad az a bizonyos cérna… s felfeslik a legrejtettebb kéreg is… s a száj csak mondja… mondja az eddig mélyre zárt titkait. Ott állsz mezítelen lélekkel, pőrén, esendőn, olykor mulattatón… Igen. Viccesen, érzékien, szánalmasan akár. Emberin. Mindezt a világ zene-, és drámairodalma gyöngyszemeiből merítve, Szilágyi Domokos, Tennessee Williams, Eve Ensler, Martin McDonagh, Nagy László, Goethe, Andrew Lloyd Webber baráti támogatásával. Mi kell még, ha velünk a Minden? Mindez egy olyan különleges művésznő előadásában, mint Xantus Barbara.

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!