Jegyvásárlás

Program


Aktuális előadások



Michele Riml: SZEXPEDÍCIÓ

Egy házasságról mindent elmond, ha egy férj a munkából hazatérve az autóban ül fél órát, s csak ezután megy be az egyébként kifogástalan házba, a tökéletesnek tűnő családjához. Alice és Henry látszólag harmóniában él, a férfinak jó állása, csinos párja, szép gyerekei vannak, az asszonynak dolgozni sem kell. Csinosítgatja a házát, új bútorokat vesz, jókat főz, mindenre figyel. Ám valami még sincs rendben kettejük között: hiába próbálkoznak esténként a szeretkezéssel, a régebben természetesen feltörő gyönyör és boldogság megélésével, csak a száraz rutinmozdulatokig jutnak el csalódottan. Egy idő után már eddig sem. Ahogy sok-sok pár a világban, ők is megélik kapcsolatuk mélypontját, és nem tudják, hogy mit tegyenek. Mi lehet a megoldás? Lehet-e még egyáltalán tenni valamit azért, hogy felpezsdítsék a viszonyukat?

A női lapok tanúsága szerint rengeteg hosszabb ideje együtt élő pár/házaspár küzd ezzel a problémával, viszont ezek a párok annyira kínosnak érzik a dolgot, hogy még egymással se beszélnek róla, nemhogy tegyenek is valamit a helyzet megváltoztatásáért. Hacsak egyikük nem veszi a bátorságot és kapcsolatmentő szexterápiára hívja párját egy szállodai szobába….

Szereplők:
Alice................ HEGYI BARBARA
Henry.............. SERESS ZOLTÁN

Jelmez: KATONA BÁLINT
Rendező: BÁNYAI GÁBOR

Az előadás hossza: 1 óra 30 perc, szünet nélkül.


Kerekesszékkel érkező nézőinket kérjük, hogy jegyvásárlás / előadás előtt vegyék fel a kapcsolatot velünk az info@uprendezvenyter.hu címen, hogy biztosítani tudjuk a számukra fenntartott helyeket. Az UP Rendezvénytér akadálymentesített, kerekesszékes nézőink a 9. sor szélén tudnak helyet foglalni.

Megvásárolt jegyeket csak a koncert elmaradása vagy műsorváltozás esetén áll módunkban visszaváltani vagy másik időpontra cserélni.

Ajánló


Latin-Amerikai est Szűcs Péterrel Utazz velünk Latin-Amerikába, ahol az idegenvezetőnk a világutazó, Szűcs Péter lesz.

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!