Jegyvásárlás

Program


Az utolsó csepp

Az utolsó csepp

„Augusztus, forró nyár. A boncasztalon fiatal lány holtteste fekszik, ajka kékes, illata édeskés. A halál oka mérgezés. Szeptember, szitáló eső. Hazafelé tartó iskolások egy híd alatt fekvő párra lesznek figyelmesek, mindketten halottak. A halál oka mérgezés.”
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 27. péntek, 19:00

Augusztus, forró nyár. A boncasztalon fiatal lány holtteste fekszik, ajka kékes, illata édeskés. A halál oka mérgezés. Szeptember, szitáló eső. Hazafelé tartó iskolások egy híd alatt fekvő párra lesznek figyelmesek, mindketten halottak. A halál oka mérgezés.
Ugye emlékeznek még? Könyvében, Bertalan Tamás a közelmúlt rejtélyes haláleseteit ülteti át szépirodalmi környezetbe. A siker elkerülhetetlen. A világ következő best-sellere, nem vitás.

(Könyvkalauz 2011, július)

És most vált biztossá, hogy film is készül a könyvből, épp ezért egy hatalmas meglepetés bulit rendezünk Tamás tiszteletére. Ezért kérünk Benneteket/ Önöket gyertek és ünnepeljetek velünk! Mi már nagyon készülünk, hiszen legalább olyan izgalmas estét kell szereznünk Tamásnak, mint amilyen izgalmakat sorai okoznak számunkra…

Mindenkit szeretettel várunk!

Írta: Blue Duck Arts
Rendezte: Szirmai Melinda

Szereplők:
Bertalan Tamás – Erdei Gergő
Bertalan Attila – Széll Attila
Bertalan Vilmos – Béres Miklós
Bertalan – Kun Annamária – Szakács Zsuzsa / Dömök Edina
Sauer Judit – Szirmai Melinda / Mester Szilvia
Dr. Gémes Orsolya – Szoták Andrea / Molnár Gyöngyi


FONTOS: Kérjük vegetáriánus menü igényét, vagy étel allergiáját legkésőbb 3 nappal a rendezvény előtt jelezze felénk e-mailen (info@gyilkossagavacsoran.hu).

Pontos érkezést javaslunk, hiszen akár néhány perces késés miatt is “életbevágóan” fontos bizonyítékok, információk maradhatnak örökre rejtve. Érkezés 30 perccel a vacsora kezdete előtt (18:30-19:00 között).

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!