Jegyvásárlás

Program


BabaMamaExpo és KidExpo

BabaMamaExpo és KidExpo

Ha még várod a kicsit, azért, ha már gyakorló szülő vagy, azért van itt a helyed Magyarország legnagyobb családi élményhétvégéjén!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 26. vasárnap, 10:00

15. BabaMama és KidExpo
Ha kibújt, ha még nem, megyünk!

Ha még várod a kicsit, azért, ha már gyakorló szülő vagy, azért van itt a helyed Magyarország legnagyobb családi élményhétvégéjén!

Várandósként és kisbabás szülőként számtalan hasznos információval, elismert szakértőkkel, ingyenes tanácsadásokkal, színpadi előadásokkal és nélkülözhetetlen baba- és kismama termékkel találkozhatsz a helyszínen. Rengeteg meglepetés és ajándék vár, kismamaként több mint 2 millió Ft értékű babaváró ajándékcsomagot is nyerhetsz, ha regisztrálsz ezen a linken:
https://babamamaexpo.hu/babavarocsomag

Érdemes alaposan körülnézni az esemény weboldalain, ahol tájékozódhatsz a programokról, és részt vehetsz a nyereményjátékokban is!

Ha kismama vagy kisbabás szülő vagy, akkor itt: www.babamamaexpo.hu
Ha gyermeked már nagyobb, akkor itt találod a leginkább hozzád illő részleteket és programokat: www.kidexpo.hu

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!