Jegyvásárlás

Program


BACSÓ KRISTÓF QUARTET, AKOSH S. UNIT

BACSÓ KRISTÓF QUARTET, AKOSH S. UNIT

Az egyik legsokoldalúbb magyar szaxofonos Bacsó Kristóf szintén többször fellépett már az elmúlt években a Pécsen, azonban – a pécsi közönség által jól ismert – Oláh Kálmánnal létrehozott quartetjét most hallhatja először a közönség a Fonó színpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 31. péntek, 20:00

A quartet repertoárja főként Bacsó és Oláh kompozícióiból áll, melyek a mainstream jazz, a magyar népzenei örökség és a kortárs klasszikus zene stíluselemeit is rendkívül avatott módon, új minőséget létrehozva illeszti egyedi zenei koncepcióba. Nagybőgőn az ország egyik legkeresetteb muzsikusa Barcza Horváth játszik, dobokon a kiváló fiatal tehetség Gyárfás Attila működik közre.

Bacsó legutóbbi albuma Pannon Blue címmel jelent meg a BMC Records kiadásában, amely 2017-ben elnyerte a Gramofon magazin „Az év magyar jazzlemeze” díját. Részben erről a lemezről is hallhat darabokat a Metronóm Klub közönsége május 23-án, mely felejthetetlen koncertnek ígérkezik a klub éves programjában.

 

Bacsó Kristóf Quartet:

Bacsó Kristóf – szaxofon
Oláh Kálmán – zongora
Barcza Horváth József – nagybőgő
Gyárfás Attila – dobok

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!