Jegyvásárlás

Program


Bagdi Bella Évzáró ünnepi nagykoncert

Bagdi Bella Évzáró ünnepi nagykoncert

December 29-én ünnepi műsorral készül zenésztársaival.
Bella hangja, személyisége és zenéje képes feltölteni korosztálytól függetlenül mindenkit.
Gyerekeknek, felnőtteknek és az idősebb korosztálynak is egyaránt jó szívvel ajánljuk ezt az ünnepi alkalmat az év méltó lezárására, elengedésére és nyitott szívvel ráhangolódni az előttünk álló Újévre!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 29. szombat, 19:00

Bagdi Bella hosszú utat járt be a koncertszínpadokig: előadói pályáját színészként kezdte, majd évekig lemondott az előadóművészetről, de 2009-től önterápiás céllal írt dalait elkezdte megosztani a közönséggel is a másokon való segítés céljából. Sajátos pozitív és meditatív zenei és szövegvilágot alakított ki, ebbe a  világba hívja el évről évre növekvő rajongó táborát. Estjeinek hangulatát az életöröm, az önfeledt vidámság, a belső béke, az emberi lelkünket feltöltő üzenetek és a közönséggel való folyamatos interakció jellemzi.

Ünnepeljük együtt az Életet!
Nagy szeretettel várunk Mindenkit!

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!