Jegyvásárlás

Program


Balázs János - "A Zongora 1-ben"  -  ZongOpera, Miklósa Erika (szoprán) Balázs János (zongora)

Balázs János - "A Zongora 1-ben" - ZongOpera, Miklósa Erika (szoprán) Balázs János (zongora)

Virtuozitás – ezt tekinthetjük az est két fellépője közti közös nevezőnek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 23. kedd, 19:30

Miklósa Erika immár negyedszázada meghatározó egyénisége a hazai opera- és koncertéletnek, ahová az Éj királynője különlegesen nehéz koloratúrszoprán szerepének fölényes megformálásával robbant be – hogy aztán ugyanebben a szerepben a világ legnagyobb operaszínpadait is meghódítsa. Azóta is elsősorban lírai és drámai koloratúrszerepekben tündököl – képességeit azonban nemcsak az operaszínpadon csillogtatja, de szívesen kirándul a könnyedebb muzsika területére is. Mai partnerét, Balázs Jánost olyan zongoristaként ismertük meg, aki számára a hangszeres önkifejezés természetes formája a virtuóz darabok tolmácsolása (nem véletlen, hogy Cziffra Györgyöt tekinti példaképének). A két művész szinte magától értetődő módon talált egymásra a koncertpódiumon, hogy közösen szórakoztassák a közönséget egy kötetlenebb koncert keretében.

Donizetti, Verdi, Strauss, Piazzola áriái, Cziffra György átiratai és improvizációk

Miklósa Erika (szoprán), Balázs János (zongora)

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!