Jegyvásárlás

Program


Barokk Randevú - Vivaldi 4 Seasons - A crossover koncert
3

Barokk Randevú - Vivaldi 4 Seasons - A crossover koncert

A Négy Évszak című hegedűverseny-sorozatot mindenki ismeri, de ebben a formában még soha nem hallhatta.
A teljes zenemű átdolgozásra került, tételről tételre haladva több zenei stíluson átívelő utazásra invitáljuk a hallgatót.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 9. vasárnap, 20:30

Barokk Randevú
Vivaldi 4 Seasons - A crossover koncert

A klasszikus zene fúziója a swing, jazz, latin és folk zenével, egy izgalmas kísérlet a barokk egyik legnagyobb művének modern feldolgozására.

Bemutatjuk a Swing à la Django zenekar legújabb izgalmas crossover koncertjét a híres olasz zeneszerző és hegedűművész, Antonio Vivaldi legnépszerűbb művének átdolgozásából.

A Négy Évszak című hegedűverseny-sorozatot mindenki ismeri, de ebben a formában még soha nem hallhatta. A teljes zenemű átdolgozásra került, tételről tételre haladva több zenei stíluson átívelő utazásra invitáljuk a hallgatót.

Az ismert melódiákat izgalmas swing, jazz, latin és folk hangzásokba és ritmikába vezetik át a zenészek, olasz, francia, magyar, spanyol, amerikai dallamok és virtuóz improvizációk szövik át.

A kísérlet célja, hogy közelebb hozza a barokk zenét a ma emberéhez, közérthetővé tegye a régi idők zsenialitását!

Swing à la Django - the virtuosity of Swing

A Swing à la Django együttes Magyarország egyik legismertebb és leginnovatívabb pop-swing zenekara. Különleges stílusötvözetet teremtettek azzal, hogy zenéjük hangzásában harmóniára talál a pop zene keverve a magyar autentikus folklór zenével, a francia manouche swinggel és az argentín bossa novával. Ezen stílusok mixének eredménye ez az általuk „Hungarian Django Swing”-nek nevezett egyedi stílus. A zenekar slágerei meghódították az elmúlt két évben a nagyobb rádiók lejátszási listáit és a online videós felületeken milliós nézettségeket értek el. 2021 -ben „A DAL” című vetélkedő műsor 5. helyezettjei, 2022-ben pedig középdöntősei lettek saját szerzeményeikkel. 2021-ben a Mahasz éves rádiós játszási toplistáján 25. helyig jutottak a Gyémánt című feldolgozásukkal. Emellett 2022 tavaszán teltházas koncertet adtak a Budapest Papp László Arénában Bangó Margit hivatalos zenekaraként.

LOMBOS Pál - zenekarvezető / nagybőgő
DANI János - szóló gitár & hegedű
SERES Vilmos- klarinét & tárogató
DANI Norbert - ritmus gitár & nagybőgő
GALLYAS-LAKATOS Róbert - zongora
WEISZ Nándor - ütő
feat. BARANYI Zoltán - hegedű

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!