Jegyvásárlás

Program


BDPST ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS 2020

BDPST ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS 2020

Mondj Igen-t a hétvégére és gyere el a Papp László Budapest Sportarénába, ahol az esküvői szakma meghatározó szolgáltatói várnak jobbnál jobb ajánlataikkal. Több száz kiállítóval, látványos divatbemutatókkal, szórakoztató programokkal, értékes nyereményekkel várunk szeretettel 2020. január 25-26-án, hogy megszervezd álmaid esküvőjét!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 26. vasárnap, 10:00

A belépés 12 éves korig ingyenes.

Ajánlatunk


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!