Jegyvásárlás

Program


BDZ Quartet Zenebemutató Koncertje

BDZ Quartet Zenebemutató Koncertje

Új évad, új sorozat.
BDZ Quartet Zenebemutató koncert

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 12. csütörtök, 19:00

A vonósnégyes tagjai mind a Budafoki Dohnányi Zenekarban játszanak, így évtizedes közös zenei múltra tekinthetnek vissza.

Beethoven C-dúr Razumovsky quartettje méltán az egyik slágere a vonósnégyes műfajnak. A drámai kezdés után hosszú út vezet a darab végi rock and rollhoz, mert az ereje teljében lévő Ludwig bizony szerette az egyszerű és bombasztikus hatásokat, na meg az ismétlést is.
Járják be velünk együtt ezt az utat; a happy endet Beethoven, a felhőtlen szórakozást pedig a BDZ Quartet biztosítja.


Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Ajánló


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!