Jegyvásárlás

Program


Beatriz Nunes Trio (PT)

Beatriz Nunes Trio (PT)

A jazz és a portugál zenei tradíció remek kombinációt mutatja be a Beatriz Nunez Trio legújabb, 2021-ben megjelent, À Espera do Futuro ('Sóvárgás a jövő iránt') címet viselő albumán, melyet ezen a koncerten az Opus közönsége elé tár.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 3. péntek, 20:00

Beatriz Nunes Trio (PT)

Közreműködik:
Beatriz Nunes - ének
Paula Sousa - zongora
André Rosinha - nagybőgő

A  2021-ben megjelent album a pandémia alatt született, a rajta szereplő kilenc dal pedig szavakkal és szavak nélkül is az elmúlt időszak társadalmi és politikai jelenségeit, valamint azok személyes vetületét tükrözi. A Beatriz Nunez Trio három nagyszerű zenész találkozásából született. A formáció énekese, Beatriz Nunez 2012-ben Portugália egyik leghíresebb fado- és folkzenekara, a Madredeus éenekeseként kezdte karrierjét, 2018-ban pedig már a Europe Jazz Media Chart toplistáján találta magát debütáló albumával. A zongoránál Paula Sousa jazz-zongoraművészt hallhatjuk, aki a neves Berklee College of Music-ban tanult, és 2020-ban a Time Out magazin a portugál szcéna egyik legrelevánsabb jazz-pianistájaként hivatkozott rá. A bőgő mögött André Rosinha nagybőgős látható, aki 2015 óta az Eurovíziós Dalfesztivál-győztes Salvador Sobral zenekarának tagja, de játszott más kiválóságokkal is, úgymint Mário Laginha és Perico Sameat. Hármójuk melodikus, ugyanakkor nem egyszer melankolikus dallamai olyan keskeny időréseket képeznek, amelyekben megnyugvást találhatunk a bizonytalan jövő és a fajsúlyos jelen között.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!