Jegyvásárlás

Program


Beethoven 250

Beethoven 250

Évadnyitó Frankl Péterrel


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 30. hétfő, 19:30


Műsor:
Ludwig van Beethoven: Prometheus-nyitány, op. 43
Ludwig van Beethoven: I. szimfónia, C-dúr, op. 21
Ludwig van Beethoven: C-dúr zongoraverseny, op. 15

közreműködik: Frankl Péter

A Budapesti Vonósok műsorán megszólaló művek Beethoven első korszakának végén születtek, a két C-dúr darabot, a szimfóniát és a zongoraversenyt első nagy bécsi szerzői estjén (akadémia), 1800-ban mutatta be. Ez a koncert messze több volt, mint egy átlagos bécsi hangverseny, jelentősége a másfél évtizeddel korábbi Mozart-akadémiákhoz fogható, s mintha ezzel a császárváros zenebarátai is tökéletesen tisztában lettek volna: Beethoven új műveit felfokozott izgalommal várták.

A budapesti zenebarátoknak talán nem is kell magyarázni, hogy Frankl Péter fellépését miért várhatjuk ugyancsak felfokozott izgalommal. Játékában egyként figyelhetünk fel a muzsikálás nemes tradícióira és a meglepetésre, meglepődésre mindig kész, örök-kíváncsi zenész játékosságára. Frankl Péter jelenléte tehát már önmagában garancia arra, hogy a koncert valódi eseménnyé váljon.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!