Jegyvásárlás

Program


BEETHOVEN, A SZIMFANATIKUS - A HETEDIK

BEETHOVEN, A SZIMFANATIKUS - A HETEDIK

2020-ban Beethoven születésének 250. éves jubileumától hangos a zenei világ. Vajon kimaradhat-e ebből a Vízizene? A válasz egyértelmű: képtelenség! A tavaszi sorozat a szimfonikus Beethovenre fókuszál.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 19. szerda, 18:30

2020-ban Beethoven születésének 250. éves jubileumától hangos a zenei világ. Vajon kimaradhat-e ebből a Vízizene? A válasz egyértelmű: képtelenség! A tavaszi sorozat a szimfonikus Beethovenre fókuszál. A műsor szerkesztője és vezetője, Eckhardt Gábor zongoraművész a partitúra hangjai mögé kalauzolja a közönséget, hogy mintegy Beethoven fejébe költözve, együtt követhessük az alkotás folyamatát. A zenei program egyben izgalmas, interaktív zenetörténeti kalandozást is ígér képben, szövegben és hangokban, - könnyedén és humorosan.

Ajánlatunk


GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!