Jegyvásárlás

Program


BEETHOVEN, A SZIMFANATIKUS - A NEGYEDIK

BEETHOVEN, A SZIMFANATIKUS - A NEGYEDIK

Az őszi sorozat a szimfonikus Beethovenre fókuszál. A műsor szerkesztője és vezetője, Eckhardt Gábor zongoraművész a partitúra hangjai mögé kalauzolja a közönséget, hogy mintegy Beethoven fejébe költözve, együtt követhessük az alkotás folyamatát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 11. szerda, 18:30

BEETHOVEN, A SZIMFANATIKUS - A NEGYEDIK

2020-ban Beethoven születésének 250. éves jubileumától hangos a zenei világ. Vajon kimaradhat-e ebből a Vízizene? A válasz egyértelmű: képtelenség! Az őszi sorozat a szimfonikus Beethovenre fókuszál. A műsor szerkesztője és vezetője, Eckhardt Gábor zongoraművész a partitúra hangjai mögé kalauzolja a közönséget, hogy mintegy Beethoven fejébe költözve, együtt követhessük az alkotás folyamatát. A zenei program egyben izgalmas, interaktív zenetörténeti kalandozást is ígér képben, szövegben és hangokban, - könnyedén és humorosan.

A programot csökkentett nézőszámmal tartjuk meg.

Ajánlatunk


A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!