Jegyvásárlás

Program


BEETHOVEN, A SZIMFANATIKUS - AZ ÖTÖDIK

BEETHOVEN, A SZIMFANATIKUS - AZ ÖTÖDIK

2020-ban Beethoven születésének 250. éves jubileumától hangos a zenei világ. Vajon kimaradhat-e ebből a Vízizene? A válasz egyértelmű: képtelenség! A tavaszi sorozat a szimfonikus Beethovenre fókuszál.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 22. szerda, 18:30

2020-ban Beethoven születésének 250. éves jubileumától hangos a zenei világ. Vajon kimaradhat-e ebből a Vízizene? A válasz egyértelmű: képtelenség! A tavaszi sorozat a szimfonikus Beethovenre fókuszál. A műsor szerkesztője és vezetője, Eckhardt Gábor zongoraművész a partitúra hangjai mögé kalauzolja a közönséget, hogy mintegy Beethoven fejébe költözve, együtt követhessük az alkotás folyamatát. A zenei program egyben izgalmas, interaktív zenetörténeti kalandozást is ígér képben, szövegben és hangokban, - könnyedén és humorosan.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!