Jegyvásárlás

Program


BEETHOVEN NAPOK:Zongoraszonáták 6:Kemenes A.,Palojtay J.-6D-dúr v./D-dúr/3induló/8 C-dúr ( Concerto)

BEETHOVEN NAPOK:Zongoraszonáták 6:Kemenes A.,Palojtay J.-6D-dúr v./D-dúr/3induló/8 C-dúr ( Concerto)

2020. április 24. pénteki koncert pótlása!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 4. vasárnap, 20:15

BEETHOVEN NAPOK: Zongoraszonáták 6: Kemenes András,Palojtay János - 6D-dúr v./D-dúr/3induló/8 C-dúr

Beethoven: Hat D-dúr („Ich denke dein”) variáció négy kézre, WoO 74
Beethoven: D-dúr négykezes szonáta, op. 6
Beethoven: Három induló, op. 45

Beethoven: Nyolc variáció C-dúrban Waldstein gróf témájára, WoO 67 Mester és tanítványa, a kortárs művek előadójaként is megannyi érdemet szerzett Kemenes András és a több mint tízéves nemzetközi karriert is magáénak tudható fiatal zongorista, Palojtay János játszik majd a nap utolsó előtti koncertjén. A program ezúttal szonátából mindössze csupán egyet ígér, négykezes variációsorozatból mindazonáltal felhangzik majd kettő is. Az első az 1799-ből származó, hat variációból álló kompozíció, amelyet Beethoven egy Goethe-verset megzenésítő saját dala nyomán szerzett, és a két Brunszvik nővérnek, Jozefinnek és Teréznek ajánlott, a második pedig egy ifjúkori sorozat, amely még 1792-ben készült a Waldstein gróf által megadott témára. Megszólal még egy négykezes szerzemény, amely 1804-ben került zeneműkiadói forgalomba: a C-dúr, Esz-dúr és D-dúr darabokat egymás mellé rendelő Három induló.


Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!