Jegyvásárlás

Program


BÉKÁSI KERTMOZI: Danny Collins

BÉKÁSI KERTMOZI: Danny Collins

Danny Collins, az öregedő rocksztár régi slágereivel haknizik. Úgy tűnik, mindene megvan, pénz, hírnév, gyönyörű menyasszony, és még mindig megtölti a stadionokat rajongóival.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 8. szerda, 20:30

BÉKÁSI KERTMOZI 

Rossz idő esetén esőnap másnap csütörtök.
30 perc vetítés után a rendezvény megtartottnak minősül.

Danny Collins
(amerikai vígjáték, 106 perc, 2015) 

Danny Collins, az öregedő rocksztár régi slágereivel haknizik. Úgy tűnik, mindene megvan, pénz, hírnév, gyönyörű menyasszony, és még mindig megtölti a stadionokat rajongóival. Amikor menedzsere megmutat Dannynek egy levelet, amelyet John Lennon írt neki 40 évvel ezelőtt, úgy dönt, ha kicsit megkésve is, de megfogadja példaképe tanácsát, és mostantól azt teszi, amit a szíve diktál.

Ajánlatunk


Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

Ajánló


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!