Jegyvásárlás

Program


Békási Kertmozi: Judy

Békási Kertmozi: Judy

A negyvenes éveiben járó Judy Garland, az Óz, a csodák csodája Dorothyja, több, tragikusan végződő házasságon jutott túl, és a hatvanas évek végére folyamatosan anyagi és drogproblémákkal küzdött. Annak reményében, hogy elegendő pénzt kereshet két kisebb gyermekének eltartására, elvállal egy londoni varietéturnét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 28. szerda, 20:30

BÉKÁSI KERTMOZI  
Esőnap következő nap csütörtök
30 perc vetítés után a rendezvény megtartottnak minősül.

Judy
(szinkronizált, angol életrajzi dráma, musical, 118 perc, 2019) 
16 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Judy a legendás amerikai színész-énekesnő, Judy Garland életének utolsó hónapjait dolgozza fel. A negyvenes éveiben járó Judy Garland, az Óz, a csodák csodája Dorothyja, több, tragikusan végződő házasságon jutott túl, és a hatvanas évek végére folyamatosan anyagi és drogproblémákkal küzdött. Annak reményében, hogy elegendő pénzt kereshet két kisebb gyermekének eltartására, elvállal egy londoni varietéturnét. Bár Garland népszerűsége Amerikában már megkopott, csillaga Európában még fényesen ragyogott, amikor 1969 telén megérkezett Londonba. A fellépések azonban nem zajlanak zökkenőmentesen, mert Garland folyamatos harcot folytat saját magával, a közönséggel és a menedzsmenttel egyaránt.

Az előadás védettségi igazolvány és maszk nélkül is látogatható!

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!