Jegyvásárlás

Program


Békási Kertmozi: Lassie hazatér

Békási Kertmozi: Lassie hazatér

A nehéz anyagi körülményekkel küszködő Mauer család arra kényszerül, hogy ideiglenesen megváljanak hőn szeretett kutyájuktól, Lassie-től. A világ talán legismertebb ebét azonban sem a távolság, sem a láncok nem akadályozhatják meg abban, hogy megpróbáljon visszatérni imádott gazdáihoz.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 23. szerda, 20:30

Esőnap következő nap csütörtök
Lassie hazatér
(szinkronizált német családi film, 96 perc, 2020)

A nehéz anyagi körülményekkel küszködő Mauer család arra kényszerül, hogy ideiglenesen megváljanak hőn szeretett kutyájuktól, Lassie-től. A világ talán legismertebb ebét azonban sem a távolság, sem a láncok nem akadályozhatják meg abban, hogy megpróbáljon visszatérni imádott gazdáihoz.

A koronavírus-járvány elleni intézkedések miatt az előadás látogatása kizárólag védettségi igazolvánnyal lehetséges, a védettségi igazolvány személyazonosító igazolvány vagy útlevél felmutatásával együtt érvényes. 18 éven aluli nézőink az előadást csak 18 éven felüli, védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében tekinthetik meg.

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!