Jegyvásárlás

Program


Békási Mozi Esték - Soul Kitchen

Békási Mozi Esték - Soul Kitchen

Soul kitchen – BÉKÁSI MOZI ESTÉK
Jegyár: 500 Ft
(szinkronizált német vígjáték, 99 perc, 2009)
16 éven aluliak számára nem ajánlott
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 17. szerda, 18:00

A film főhőse a német-görög Zinos, aki Hamburg külvárosában üzemelteti lepukkant kis kocsmáját, a Soul Kitchent. Miközben minden erejét megfeszítve küzd azért, hogy életben tartsa az éttermét, barátnője, Nadine bejelenti, hogy Sanghajba utazik. A hősszerelmes Zinos mindent megtenne, hogy utána repüljön, de az élet keresztbe tesz neki. Bátyja, Ilias, a sittről szabadulván a nyakába varrja magát, az üzlet csődbe megy, rászáll az adóhatóság, s mikor végre kikecmeregne a gondokból, porckorongsérvet kap. Ám még innen is fel lehet állni: a sérvét a szépséges masszőr lány, Anna (Gryllus Dorka), elkezdi gyógyítgatni, majd egy munkanélküli török szakáccsal szövetkezve Zinos égettolajszagú lokálja menő hellyé futja ki magát.
A rendező, Fatih Akin, a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon (2009)  a Zsűri különdíját kapta.

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!