Jegyvásárlás

Program


Bencs estek - Császár Zoltán-Tapolcai Zoltán: Ablak a fényre

Bencs estek - Császár Zoltán-Tapolcai Zoltán: Ablak a fényre

Zenés történelmi emlékjáték az 1956. októberi nyíregyházi eseményekről
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Az Ablak a fényre az 1956-os forradalom nyíregyházi történéseiről emlékezik meg. Történeti forrásokat, levéltári dokumentumokat és bírósági jegyzőkönyveket is alapul véve dolgozták fel az emlékezetes, ám annál fájdalmasabb napok történéseit. A csupán néhány szereplős, könnyűzenei, kvázi "kamarazenei" kísérettel játszott darab Nyíregyháza 1956-os mártírjainak állít emléket és egyszerre történelmi hitelességre és lírai érzelmességre is törekedve könnyezi meg a hősöket.

Ajánlatunk


Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!