Jegyvásárlás

Program


Bencs estek - Többszemközt: Gyuris Tiborral

Bencs estek - Többszemközt: Gyuris Tiborral

A Többszemközt beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról. Ezen az estén Gyuris Tibor, a Móricz Zsigmond Színház színművésze lesz a meghívott.

Bencs estek - Többszemközt: Gyuris Tiborral

Gyuris Tibor, a Móricz Zsigmond Színház színművésze lesz november harmadikán Kováts Dénes vendége a Többszemközt sorozat aktuális estjén a Bencs Villában.

1989-ben statisztaként kezdte pályáját Nyíregyházán, a Gaál Erzsébet rendezte Dantonban debütált. A színészmesterséget nagyon komolyan veszi. Rajong a filmekért, fontos számára a harcművészet, az utóbbi években írói vénája is mind hangsúlyosabb szerepet kap.

A Többszemközt beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, az életpálya csúcsait és mélységeit sem.

Így lesz ez november harmadikán 17.30-tól is, amikor felidézik Gyuris Tibor bő harminc éves pályájának emlékezetes pillanatait, eközben szó lesz a színész-lét szépségeiről és nehézségeiről, emlékezetes alakításokról is. Az est során kiderül, mi a filmek és a harcművészetek szerepe a színművész életében, s hogy mi motiválta filmregények megírására.

Annyi bizonyos, érdekes beszélgetés helyszíne lesz november harmadikán a Bencs Villa, nézzék-hallgassák meg Önök is!

Ajánló


Andrew Lloyd Webber csodálatos műve a Biblia legszebb, drámai fordulatokban leggazdagabb történetén, a…

Az aranyos-homlokú levélmadártól és a hindu ritmusképletektől Bécsig vezeti majd a közönséget ez…