Jegyvásárlás

Program


BENCS Többszemközt - Szűts Istvánnal

BENCS Többszemközt - Szűts Istvánnal

Többszemközt Szűts Istvánnal-„Hatvan év feketén-fehéren”- könyvbemutató

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

BENCS Többszemközt - Szűts Istvánnal

Vérbeli zenész lesz szeptember 28-án, kedden Kováts Dénes vendége az ősz első Többszemközt műsorában. A salgótarjáni születésű Szűts Istvánt muzsikusként és zeneszerzőként számos zenekarban láthatták-hallhatták: zenélt az East, a Haverok, az Első Emelet, a Zizi Labor és a Kormorán zenekarban, továbbá a Zorán és barátai formációban.

A Bencs Villában szeptember végén pályafutásáról és a 60 év feketén fehéren című önéletrajzi kötetéről beszélgetnek, ahol bizonyára számtalan érdekes történet és anekdota is elhangzik majd.

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!