Jegyvásárlás

Program


Bernstein: Trouble in Tahiti / Fekete Gyula: Római láz / CAFe 2018

Bernstein: Trouble in Tahiti / Fekete Gyula: Római láz / CAFe 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 21. vasárnap, 19:00

 

Fekete Gyula: Római láz

Ms Ansley: Meláth Andrea / Makiko Yoshida

Ms Slade: Szabóki Tünde / Ayane Imai 

 

Bernstein: Trouble in Tahiti

Sam: Bakonyi Marcell

Dinah: Meláth Andrea

Trió: Estefanía Avilés, Erdős Róbert, Erdős Attila

 

Közreműködik: Budapesti Vonósok (koncertmester: Pilz János)

Vezényel: Dobszay Péter [1], Serei Zsolt [2]

 

Díszlet: Almási-Tóth András

Jelmez: Izsák Lili

Koreográfus: Lázár Eszter

Társrendező: Varga Bence

Rendező: Almási-Tóth András

 

Kétszereplős minidráma Fekete Gyula Római láz című kamaraoperája is, mely két, életüket elrendezettnek és kielégítőnek tekintő középkorú hölgy gondtalan csevegésével indul, ám a feltáruló múlt néhány részlete egyre feszültebbé teszi a kellemesnek ígérkező római teadélutánt. Van-e hatása a jelenre egy múltbéli szerelmiháromszög-történetnek, melynek két szereplője ugyanahhoz az asztalhoz ül le? S vajon milyen következményei lehetnek annak, ha az egykori szerepek csak utólag tisztázódnak?

Az egyfelvonásos Trouble in Tahiti – a jazzes hangütés ne tévesszen meg senkit – Bernstein egyik legkorábbi és legsötétebb világú zenés színpadi műve, s az egyetlen, melynek a szövegét is maga írta. A kétszereplős minidráma a lehető leghétköznapibb helyzetet, egy házasság kiüresedését körvonalazza, keserű iróniával, ma is intenzív szembesítő erővel.

A Zeneakadémiával közös program.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

Ajánló


A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!