Jegyvásárlás

Program


BEST OF ANILOGUE 2019

BEST OF ANILOGUE 2019

rövidfilm válogatás, 90 perc, 2019
eredeti nyelven, angol és magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 1. vasárnap, 17:00

Az Anilogue szervezői november végén, december elején tizenhetedik alkalommal hozzák el az Urániába az elmúlt időszak animációs termésének legjavát. A rövidfilmes versenyprogramba a 2500 nevezett filmből 24 új, európai animáció jutott be. A Best of Anilogue műsorában az idei fesztivál esszenciája, vagyis a frissen díjazott filmek tekinthetők meg.

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!