Jegyvásárlás

Program


Betegnaplók

Betegnaplók

A Betegnaplók az alkotás természetéről szól. A küzdelemről, az inspirációról, a bukásokról. Arról, ahogyan két ember - az alkotói válságtól szenvedő író és az elmegyógyintézetben kezelt skizofrén lány - együtt fedezi fel (újra vagy először) az alkotás élményét.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 21. kedd, 19:30

Csáth Géza szövegei alapján írta Varró Ilona Ágnes
                         
Szereplők:
Csáth - Balogh Márton István
016-os beteg: Kovács Boróka

Mindketten a Keleti István Művészeti Iskola végzős színésznövendékei.

Rendezte: Varró Ilona Ágnes

A Betegnaplók az alkotás természetéről szól. A küzdelemről, az inspirációról, a bukásokról. Arról, ahogyan két ember - az alkotói válságtól szenvedő író és az elmegyógyintézetben kezelt skizofrén lány - együtt fedezi fel (újra vagy először) az alkotás élményét. De ki vallhatja magáénak a kész művet? A művész vagy a múzsa? És mi történik, ha elmosódnak a határok e két szerep között, és szereplőink már maguk sem tudják, melyikük az alkotó és melyikük az ihlető? Létezik egyáltalán olyan, hogy közös műalkotás? És milyen név szerepeljen a könyv borítóján?

Előadásunk Csáth Géza író és pszichiáter szövegei alapján született - pontosabban születik folyamatosan. Célunk ugyanis az, hogy az előadás a nézők szeme láttára nyerje el aznap esti egyszeri és megismételhetetlen formáját, hogy a színészi improvizációk ott, a valós időben hozzák létre a két karaktert, s a két karakter a művet. Alkotás az alkotásban.  

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!