Jegyvásárlás

Program


Betörő az albérlőm

Betörő az albérlőm

Mrs. Wilberforce-hoz, a külvárosi idős asszonyhoz új bérlő költözik. Ám a Marcus professzorként bemutatkozó férfi valójában egy betörő, aki bandájával együtt most épp egy pénzszállító autót tervez kirabolni. Gyűléseiket Mrs. Wilberforce lakásán tartják, aki naivan elhiszi, hogy a bérlője és barátai egy amatőr vonósnégyes tagjai, és még örül is, hogy a házát rendszeresen megtölti a muzsika – persze, magnóról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 1. szerda, 19:00

A bűntényben a bandatagok fontos részt szánnak Mrs. Wilberforcenak, aki szándéka ellenére hátráltatja a rablást. Az egytől- egyig zakkant figurákból álló csapat ezért úgy dönt, elteszik láb alól a hölgyet.

A fekete humorban bővelkedő darab a nagy sikerű angol film színpadi adaptációja. A londoni ősbemutató és a Madách Színház bemutatója után Magyarországon a Miskolci Nemzeti Színházban láthatja a közönség a Londonban is hosszú sikerszériának örvendő krimivígjátékot.

Szereposztás:
Mrs. Wilberforce.................. MÁHR ÁGI Jászai-díjas
Marcus professzor............... FANDL FERENC
Harry.................................... BODOKY MÁRK
Őrnagy................................. HARSÁNYI ATTILA Jászai-díjas
Egymenet............................ SALAT LEHEL
Louis Harvey....................... FECZESIN KRISTÓF
Mrs Tromleiton.................... HORVÁTH ALEXANDRA
McDonald őrmester............. KONFÁR ERIK

Díszlettervező: HIRCSU MARIANN     
Jelmeztervező: SINKOVICS JUDIT
Dramaturg: ENYEDI ÉVA 
Zene: ZSÁGER VARGA ÁKOS
Ügyelő: EGYÜD TÜNDE
Súgó: FEKETE ZSOLT
Rendezőasszisztens: PÖLTZ JULIANNA
Rendező: KESZÉG LÁSZLÓ

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!