Jegyvásárlás

Program


Betörő az albérlőm

Betörő az albérlőm

Mrs. Wilberforce-hoz új bérlő költözik. Ám a Marcus professzorként bemutatkozó férfi valójában egy betörő, aki bandájával együtt épp egy pénzszállító autót tervez kirabolni. Gyűléseiket Mrs. Wilberforce lakásán tartják, aki naivan elhiszi, hogy a bérlője és barátai egy amatőr vonósnégyes tagjai, s még örül is, hogy a házát rendszeresen megtölti a muzsika – persze, magnóról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 21. péntek, 19:00

Miskolci Nemzeti Színház
Graham Linehan: Betörő az albérlőm
komédia

Mrs. Wilberforce-hoz, a külvárosi idős asszonyhoz új bérlő költözik. Ám a Marcus professzorként bemutatkozó férfi valójában egy betörő, aki bandájával együtt most épp egy pénzszállító autót tervez kirabolni. Gyűléseiket Mrs. Wilberforce lakásán tartják, aki naivan elhiszi, hogy a bérlője és barátai egy amatőr vonósnégyes tagjai, és még örül is, hogy a házát rendszeresen megtölti a muzsika – persze, magnóról. A bűntényben a bandatagok fontos részt szánnak Mrs. Wilberforcenak, aki szándéka ellenére hátráltatja a rablást. Az egytől- egyig zakkant figurákból álló csapat ezért úgy dönt, elteszik láb alól a hölgyet.

A fekete humorban bővelkedő darab a nagy sikerű angol film színpadi adaptációja. A londoni ősbemutató és a Madách Színház bemutatója után Magyarországon a Miskolci Nemzeti Színházban láthatja a közönség a Londonban is hosszú sikerszériának örvendő krimivígjátékot.

Szereplők:
Mrs. Wilberforce............ MÁHR ÁGI Jászai-díjas
Marcus professzor......... FANDL FERENC
Harry.............................. BODOKY MÁRK
Őrnagy........................... HARSÁNYI ATTILA Jászai-díjas
Egymenet...................... SALAT LEHEL
Louis Harvey.................. FECZESIN KRISTÓF
Mrs. Tromleiton.............. HORVÁTH ALEXANDRA
McDonald őrmester........ KONFÁR ERIK
Hölgyvendégek: Lehóczki Gyuláné, Holczreiter Antalné, Gergely Józsefné, Katona Tiborné

Fordította: Kúnos László
Díszlettervező: HIRCSU MARIANN
Jelmeztervező: SINKOVICS JUDIT
Dramaturg: ENYEDI ÉVA
Zene: ZSÁGER VARGA ÁKOS, MÁRKOS ALBERT
Ügyelő: EGYÜD TÜNDE
Súgó: FEKETE ZSOLT
Rendezőasszisztens: PÖLTZ JULIANNA
Rendező: KESZÉG LÁSZLÓ

Az előadás időtartama 2 óra 20 perc, egy szünettel (20 perc).

A Színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség (www. theatrum-mundi-hu) és a Fiery Angel Limited, London megállapodása alapján kerül színre.

 

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!