Jegyvásárlás

Program


Binder Károly – Juhász Gábor duó

Binder Károly – Juhász Gábor duó

Régi barátság köti össze a két alkotó- és előadóművészt. Első közös lemezük éppen negyedszázada, 1993-ban jelent meg Little Song címmel, egy akkor már két évre visszatekintő intenzív kreatív munka és koncertezés lenyomataként.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 2. péntek, 20:00

Az első albumot három további közös CD, valamint számos hazai és külföldi koncert követte. Az utóbbi húsz évben aztán pályájuk külön szálakon futott. Binder Károly a Liszt Ferenc Zeneakadémia jazz tanszékének vezetője lett, egyben a BMM lemezkiadó tulajdonosa. Saját kvartettjével és Borbély Mihállyal közös duójával rengeteg sikeres koncertet és lemezt tudhat maga mögött. Juhász Gábor a Bartók Béla Konzervatórium és 2018-tól az Zeneakadémia jazz gitár tanára. Számos zenekarban vett részt szólistaként és 2006 óta saját formációit is vezeti.

A duó a hosszú szünet után 2018 márciusában adott újra koncertet a patinás jazz múlttal rendelkező Benczúr Házban. A régi emlékek, és a sokak számára fontos hangzás felújítása volt az elsődleges cél, de hamar kiderült, hogy az elmúlt évtizedekben a két művész kreativitása semmit sem veszített korábbi intenzitásából, így elhatározták, hogy újra vízre bocsátják a hajót és kibontják a vitorlákat. Opus-beli koncertjükön a duó vadonatúj és negyedszázados kompozíciói egyaránt hallhatók lesznek.

Közreműködik:

Binder Károly - zongora
Juhász Gábor - gitár

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!