Jegyvásárlás

Program


Biodiverzitás

Biodiverzitás

Az egyiket lenézték, mert sosem nélkülözött, a másiknak elviselhetetlen volt a személyisége, a harmadik pedig teljes elszegényedésben hunyt el. Három egészen különböző életpálya, de a kitartás és a folyamatos megújulás összeköti a szeptemberi koncert három főszereplőjét. Az „orosz Brucknerként” is emlegetett Glazunov, a Haydn zenéjéről éppen leváló Beethoven és a vonósötös műfaját feltaláló Boccherini neve intenzív és dallamban gazdag estét ígér.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 19. szombat, 17:00

Műsor:Glazunov: A-dúr kvintett op.39.

Beethoven: D-dúr kvartett op. 18, no.3.

Boccherini: Menüett 

 

Közremúködik:

Ecseki Anikó - hegedű

Botos Vera - brácsa

Nagy Domonkos - cselló

Boldoghy Kummert Péter - nagybőgő

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!