Jegyvásárlás

Program


Bodrogi Éva, Lachegyi Imre és Szászvárosi Sándor Telemann-koncertje

Bodrogi Éva, Lachegyi Imre és Szászvárosi Sándor Telemann-koncertje

Georg Philipp Telemann minden idők legtermékenyebb zeneszerzője volt: több mint 3000 kompozíciót hagyott az utókornak

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 28. csütörtök, 19:30

Jóllehet ezek fele sajnos napjainkra elveszett, fennmaradó műveinek ihletettsége és gazdagsága a mai hallgatót is lenyűgözi. Bach és Händel tagadhatatlanul zseniális munkássága mellett e méltatlanul kevésbé favorizált zeneszerző halálának 250 éves évfordulóját ünnepli Szászvárosi Sándor, Bodrogi Éva és Lachegyi Imre közös koncertje a Vigadóban.

A műsor Telemann világi és egyházi műveiből ad gyönyörködtető válogatást, így az 1725/1726-os egyházi év két, szoprán hangra íródott kantátája mellett blockflötére, viola da gambára és zenekarra írt kettősversenyt, és korhű hangszereken előadott kvartettet is hallhat a közönség. A fellépő művészek a hazai historikus zenejátszás nemzetközileg jegyzett, kiemelkedő egyéniségei, akik valódi szenvedéllyel hozzák közel a hallgatóhoz Telemann műveinek szépségét és pompáját.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!