Jegyvásárlás

Program


Boldizsár Ildikó és Bóna László előadása- Csodára várva

Boldizsár Ildikó és Bóna László előadása- Csodára várva

Mire várunk, amikor „csodára várunk”? Hová menjünk, amikor azt halljuk: „menj a csudába”!? Miben hiszünk tulajdonképpen, amikor azt mondjuk: „Itt már csak a csoda segít”? Miért csak három napig tart minden csoda? És tényleg csak addig tart?

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 20. vasárnap, 16:00

Egyáltalán mi a csoda? Fizikai törvények megsértése, isteni beavatkozás, mágia vagy esetleg valami más? Boldizsár Ildikó és Bóna László közös estje a csodák valóságát és metafizikáját járja körül azzal a széles tapasztalati, gyakorlati és elméleti háttérrel, amely mindkettőjük munkásságát meghatározza és hitelessé teszi. Ráadásul még mesemondás is lesz!

Ajánlatunk


A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett olyan darabjai hangoznak el a hazai jazzélet kiemelkedő művészeinek előadásában, amelyek szoros kapcsolatot ápolnak a jazz-zel és az improvizatív zenével.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!