Jegyvásárlás

Program


Bolyki Brothers Koncert / KERFESZT 2019

Bolyki Brothers Koncert / KERFESZT 2019

Bolyki András – bariton
Havas Lajos – tenor
Bolyki György – tenor
Bolyki László – basszus
Bolyki Balázs – kontratenor
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 30. kedd, 19:00

A Bolyki Brothers Magyarország egyik legjelentősebb a capella együttese. Több mint húsz éve dolgoznak együtt, és a komolyzene, a pop, valamint a dzsesszvilág is számon tartja, és értékeli munkájukat. A cappella együttesként először húsz éve léptek színpadra egy németországi fesztiválon. A Zeneakadémián és a Bartók Konzervatóriumban hangszeres tanulmányaikat végző testvérek az éneklést akkoriban amolyan tréfás zenei kirándulásnak tartották.

Ajánlatunk


A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Ajánló


GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!