Jegyvásárlás

Program


Bordó Sárkány koncert

Bordó Sárkány koncert

A banda szerzeményei a mai kor világzenei hangzásvilágához igazodó, táncra perdítő, erőteljes dinamikai felfogásban szólalnak meg. Az együttes, megalakulásától számítva 15 külföldi országban adott koncertet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 5. péntek, 20:00

Bordó Sárkány koncert

A Bordó Sárkány „Középkori Rock'n'Roll”-t játszik. A banda szerzeményei a mai kor világzenei hangzásvilágához igazodó, táncra perdítő, erőteljes dinamikai felfogásban szólalnak meg. Az együttes, megalakulásától számítva 15 külföldi országban adott koncertet. Az együttes a nemzetközi színtéren bemutatta műsorát többek közt Norvégiában, Észtországban, Litvániában, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban és Olaszországban is.
A zenekarnak eddig 4 nagylemeze jelent meg: Világfa, Óperencia, A Lány és a Sárkány, 2021-ben pedig XX. századi krónikás címmel.

A Bordó Sárkány tagjai:
Dickmann Roland: középkori duda, középkori síp, moldvai furulya, ír furulya, barokk furulyák, ütőhangszerek, lantgitár, ének
Fábi János: hegedű, középkori síp, ének
Kiss Ernő: mandocello
Szlama László: koboz, ének
Szőke Miklós: dobok, ütőhangszerek

Ajánlatunk


Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano- és klavikordművész. Tanulmányait a budapesti Zeneakadémián és az Amszterdami Konzervatóriumban végezte.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!