Jegyvásárlás

Program


Börgöndi Légiparádé
2

Börgöndi Légiparádé

Szeptember második vasárnapján immáron 27 éve lepik el Székesfehérvár egét a szebbnél szebb vasmadár különlegességek, s az igazán jó hír az, hogy nem lesz ez másképpen idén sem.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 10. vasárnap, 8:00

Szeptember második vasárnapján immáron 27 éve lepik el Székesfehérvár egét a szebbnél szebb vasmadár különlegességek, s az igazán jó hír az, hogy nem lesz ez másképpen idén sem. A hagyományoknak megfelelően számtalan érdekességgel kedveskedünk a kilátogatóknak földön és levegőben egyaránt. Itt lesznek repülőnapjaink legnépszerűbb sztárjai mellett különleges és érdekes újdonságok is. Úgy, mint: katonai repülőgépek és helikopterek, II. világháborús repülőgépek, motoros és vitorlázó műrepülés, katonai és civil ejtőernyősök, a hazai old timer repülés jeles képviselői, valamint repüléstörténeti kiállítás, és sétarepülés.

A légibemutatók és a sétarepülések közötti időt pedig izgalmas földi esemény folyammal igyekszünk minőségileg kitölteni. 

Korosztály: 0-99 éves korig

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

vígjáték esőnap július 21.

Ajánló


Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!