Jegyvásárlás

Program


Boribon muzsikál

Boribon muzsikál

A koncerten a "Boribon muzsikál" című gyereklemez dalait énekli Mórocz Adrienn élőzenés kísérettel. A vidám dalok szövegét a népszerű Kockásfülű nyúl megihletője és a Boribon mesekönyvsorozat alkotója, Marék Veronika írta, zenéjüket Tallér Zsófia zeneszerző szerezte.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 22. vasárnap, 10:30

Mórocz Adrienn (a Színház és Filmművészeti Egyetemen végezte tanulmányait, jelenleg Thália Színház tagja) belebújik Annipanni szerepébe és játékmackójával, az emberi tulajdonságokkal felruházott Boribonnal karöltve fakad dalra. A koncerten hallható lesz a népszerű Annipanni tánca, a Boribon focizik, a Buborékfújó, a Házikó, a Homokvár, A pillangó, az Édes ének és a többi kedves dal is melyek betekintést nyújtanak a két jóbarát közös időtöltésébe, élményteljes mindennapjaiba.

A vidám és játékos hangulatú gyermekkoncert a közönséget megmozgatva, bábos meglepetésekkel felejthetetlen élményt nyújt a 0-8 éves korosztály számára.

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!