Jegyvásárlás

Program


Boris Berezovsky zongoraestje, MVM Koncertek – A Zongora – 2018

Boris Berezovsky zongoraestje, MVM Koncertek – A Zongora – 2018

Borisz Berezovszkij korunk egyik legünnepeltebb zongoravirtuóza. Kápráztató manuális tudása mellé olyan előadói természetesség társul, amely csupán a legnagyobb őstehetségek sajátja.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 9. péntek, 19:30

Műsor:

Balakirjev: 2 mazurka, b-moll scherzo, b-moll noktürn, Fisz-dúr scherzo, Islamey,
Ljadov: Barkarolla, Mazurka, 4 prelűd, Rahmanyinov: 5 prelűd, op. 32

***
Szkrjabin: 3 etűd, op. 42, 3 etűd, op. 65, 5. szonáta, Sztravinszkij: Petruska

Az orosz művész játéka teli szenvedéllyel, erővel, érzékiséggel; hangzása gazdag, finoman porciózott és mindig elegáns – ahogy erről a hazai közönség is meggyőződhetett már.Most a zongorarepertoár legnagyobb előadói felkészültséget igénylő versenydarabjával érkezik Magyarországra, a Zeneakadémia Nagytermébe: Rahmanyinov híres-hírhedt 3. zongoraversenyével, hogy teljes pompájában mutassa be kivételes technikáját és muzikalitását – a Keller András vezette Concerto Budapest szólistájaként. A program második felében Beethoven Eroica-szimfóniája csendül fel, amelynek jelentősége és hatása hasonlóképpen megkerülhetetlen. Nem pusztán lenyűgöző, diadalmasan fénylő pátosza okán, hanem mert Beethoven e művel definiálta újra korának bevett formavilágát és fogalmazásmódját, új fejezetet nyitva a zenetörténetben.

Ajánlatunk


Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!