Jegyvásárlás

Program


Bornai Tibor koncert – vendég: Karinthy Vera ÜZENET A LIFTBŐL - KFT, egy szál gitárral

Bornai Tibor koncert – vendég: Karinthy Vera ÜZENET A LIFTBŐL - KFT, egy szál gitárral

Kapunyitás: 19:30

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 17. péntek, 20:00

A KFT zenekar idén lett éppen negyven éves. Vajon miben reménykedett az a négy fiú, akik akkoriban kiléptek munkahelyükről, hogy „közveszélyes munkakerülővé” válva belevágjanak  a kalandba, ami azóta is tart? Miben reménykedtek? A szocializmus vége még nem látszott. Ami azóta történt velük, a sok megvalósult álom, füstbe ment terv, a sok öröm és fájdalom mára „sztori”-vá nemesült. Ezekből mesél Bornai Tibor, a zenekar zeneszerző-szövegíró-énekese.

És a dalok, a jól ismert dalok ezen az estén más fényben csillognak. Ha belegondolunk, az, hogy egy billentyűs gitározza őket, az élmény nem lehet más, csakis különleges.

Az est sztárvendége Karinthy Vera.

Jegyár: elővételben 1900 Ft, a koncert napján 2500 Ft

Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi F. u. 2.), az Ifjúsági Házban(Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.) és a koncert előtt a helyszínen (Szolártsik tér 4.), valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n. az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, valamint a JEGY.HU-n.

A koncert az NKA és a Hangfoglaló program támogatásával valósul meg.

 

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!