Jegyvásárlás

Program


BŐRÖNDMESÉK – Időutazók (Elek Ányos)
2

BŐRÖNDMESÉK – Időutazók (Elek Ányos)

Elek Ányos a fesztiválok népszerű játékmestere, a csúzlizda és az űrállomások kedvelt nevettetője ezúttal is mosolyt csal gyermeke arcára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 17. csütörtök, 10:30

Elek Ányos a fesztiválok népszerű játékmestere, a csúzlizda és az űrállomások kedvelt nevettetője ezúttal is mosolyt csal gyermeke arcára. Varázsol, bűvészkedik, táncol – a színpadon újabb és újabb bőröndök és történetek bukkannak elő.

Előadás hossza: ~45 perc 

Ajánlott: 3 éves kortól

Online már OTP és MKB SZÉP-kártyával is megválthatja jegyét előadásainkra!

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!