Jegyvásárlás

Program


BORSODI HOMÁLYOS - Aranyosi Péter önálló estje

BORSODI HOMÁLYOS - Aranyosi Péter önálló estje

Aranyosi Péter önálló estje  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 26. szerda, 19:00

Aranyosi Péter országszerte nagy sikerrel futó "Négybetűs szavak" című önálló estjén felbuzdulva, új önálló esttel jelentkezett.

A négybetűsben gyerekkoráról, szüleiről, iskoláiról, munkahelyeiről mesélt, és a kezdő humorista nehézségeivel foglalkozott. Az új est – ahogy a címe is sugallja – inkább a "Provinciákról" érkezett „Borsodiember” története, ahol inkább a barátok és cimborák sztorijai fognak dominálni. Homályosan, hiszen az alkohol és társai átfolyják a történeteket!

Visszatérnek a színpadra a régi jó "Miskolci arcok" Ferkóék, Sityuék és természetesen Béla, akinek a kedvenc söre a rekeszes!

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!